TyTe 2016-2017

TYY Terveeksi, tuttavallisemmin TyTe, on medisiinarijärkeä käyttävä Turun yliopiston ylioppilaskunnan edustajistoryhmä, johon kuuluu lääketieteellisen tiedekunnan opiskelijoita. TyTe on poliittisesti sitoutumaton edustajistoryhmä, jonka ajaa opiskelijan hyvinvointia ennen politiikkaa.

TyTellä on kaudella 2016-2017 viisi paikkaa edustajistossa ja ryhmäpuheenjohtajan toimii tällä hetkellä Lassi Laine (lamila at utu.fi) apunaan vararyhmäpuheenjohtaja Mirva Matikka (mscmat at utu.fi).

Edustajiston varsinaiset jäsenet:
Lassi Laine (edustajiston puheenjohtaja kaudella 2016-2017)
Cursus Vermiksellä oleva Lassi on vuodesta 2014 asti toiminut TyTen ryhmäpuheenjohtajana edustajistossa. Varsinaisena jäsenenä hän on TYYn valintatoimikunnassa sekä keskusvaalilautakunnassa. SYLlin liittokokousdelegaattina hän on ollut vuosina 2014-2015. TLKS:ssä Lassi on toiminut neuvoksena nyt viisi kautta. Hän on myös toiminut lääketieteellisen tiedekunnan opiskelijatuutorina neljä kertaa putkeen ja mainittakoon myös että Lassi on Turun akateemisen viskiseuran talousvastaava.Eemil Yli-Pietilä

Ensimmäisen kauden edaattori Eemil aloitti opintonsa 2010 Turun kauppakorkeakoulussa, jossa oli mukana Turun KY:n toiminnassa ja Pikkulaskiaisen tapahtumantuottajana. Ensimmäisen vuoden lääketieteiden opiskelijana hän on tuore tulokas TYY Terveeksi –listalla. Edustajiston lisäksi myös mukana Turun Lääketieteenkandidaattiseuran neuvostossa.Henni Hiltunen

Henni on 24-vuotias, neljättä vuotta lääketiedettä opiskeleva uusi edaattori. Järjestöaktiivisuus on painottunut vahvasti edunvalvonta-asioihin, ja hän on ollut mukana ennen kaikkea TLKS:n edunvalvonta- ja opintotoimikunnassa sekä valtakunnallisesti myös Suomen Medisiinariliitossa. Henni toimii vuoden 2016 Suomen Medisiinariliiton hallituksenpuheenjohtajana.


Oona Määttänen

Oona istuu ensimmäistä kauttaan TYYn edustajistossa kaudella 2016-2017. Lääketiedettä neljättä vuotta opiskeleva Oona on aina valmis uuteen seikkailuun. Opintojen ja töiden ohella tämän turkulaisen arjessa tärkeimpiä asioita ovat muunmuassa ystävät ja urheilu. Oona haluaa tehdä opiskeluajastamme parasta mahdollista.

Tatu Kantonen

Tatu toimii toista kauttaan TyTen riveissä vuosina 2016-17. Hän on kandiseuran hallituksen ex-puheenjohtajanakin tunnettu luottomies, joka rakastaa rytmimusiikkia ja tanssimista sen tahtiin. Tatu liputtaa pragmaattisuutta edustajiston toiminnassa, keskittymistä opiskelijan hyvinvointiin, YTHS:n laadun turvaamista valtion tuen supistuessa, pedagogisen osaamisen nostamista tieteellisen osaamisen rinnalle ja pätevyyttä ennen sukupuolikiintiöitä henkilövalinnoissa. 


Edustajiston varajäsenet:

Lauri Salminen

Lauri opiseklee 4. vuottaan hammaslääketieteen merkeissä. Hän on nyt ensimmäistä kauttaan mukana TyTen toiminnassa ja tuttu toimittuaan mm. hammaslääketieteen kandidaattiseuran isäntänä ja puheenjohtajana. 
Mirva Matikka

Puheenjohtaja emerita, 5. vuoden lääketieteen opiskelija ja TyTen istuva vararyhmäpuheenjohtaja Mirva istuu tämän kauden varajäsenenä TYYn edustajistossa. Mirvan laaja yhdistystoimintakokemus on keskittynyt erityisesti koulutuspolitiikkaan, opiskelijoiden edustamiseen usealla eri foorumilla ja projektien johtamiseen. Sydäntä lähellä ovat erityisesti YTHS:n toiminnan kehittäminen, mielenterveystyö ja koulutuspolitiikkaan vaikuttaminen yliopistotasolla. 
Ville Forsström

Yliopisto-opinnot 2012 biokemialla aloittanut ja sieltä lääkikseen vuonna 2013 siirtynyt Ville on TyTen varaedaattori, jonka on voinut jo viime kaudellakin silloin tällöin bongata edustajiston kokouksista. Vielle toimii kauden 2016-2017 TyTen riveistä taloustoimikunnan jäsenenä.

Tero Ohrankämmen
Tero on varajäsenenä TYY Terveeksi listalla edustajistossa. Hän aloitti lääketieteen opinnot syksyllä 2013, mutta edustajiston lähti toimintaan ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Kandiseuran toiminnassa Tero on ollut aktiivisesti mukana ensimmäisestä vuodesta lähtien, ollen esimerkiksi mukana speksissä jokaisena vuotena, seuran taloudenhoitajana vuonna 2015 sekä kurssin talousvastaavana. Tero toimii myös vuoden 2016 seuran talousministerinä. 


Erika Uusitupa

Erika on neljännen vuoden kandiseura-aktiivi ja nyt ensimmäistä kertaa mukana edaritouhuissa varaedaattorin asemassa. Hön odottaa sormet syyhyten mahdollisuutta päästä tuuraamaan varsinaista edaattoria kokouksiin ja on myös innoissaan siitä tietomäärästä, mitä tulee haalimaan iltakoulujen ja muiden keskustelujen kautta. 
1 kommentti:


  1. Uskomatonta, mutta totta Jumala on aina suuri. Kun useita julkaisuja hakemuskopio pankin, sain laina läpi hyvin ystävällinen nainen. Lisätietoja antavat hänelle sähköpostitse osoitteessa: marilinetricha@mail.ru se tarjoaa lainoja € 30000 € 3.000.000.000 kenellekään pystyä palauttamaan sille korkoineen alhaisella nopeudella 2 % eivät epäile, että viesti. Tämä on täydellinen todellisuutta. Levitä sanaa ystävien ja perheen jotka ovat avun tarpeessa.
    takaisinmaksu alkaa viiden kuukauden kuluttua vastaanottamisesta luotto
    Jumala siunatkoon teitä.

    VastaaPoista